FALSKE E-MAILS

Beskyt dig selv mod phishing og falske e-mails.

En gang imellem, vil du formentlig modtage e-mails som synes at være fra 888.dk, men i stedet er de fra utroværdige kilder og kan være risikable. Dette betegnes som en falsk e-mail.

Falske e-mails kommer nogle gange fra, hvad der synes at være en gyldig 888.dk adresse. De spørger dig ofte om at klikke på et link til en falsk hjemmeside og indtaste personlige oplysninger som for eksempel dit 888.dk brugernavn, kodeord og kreditkort nummer. Dette er kaldet er phishing angreb; et forsøg på at stjæle din identitets information, og senere benytte det til at begå svindel. For at narre dig, vil de måske fortælle dig at der er et akut problem med din konto, at du har vundet eller er berettiget til en præmie.

Hvordan falske e-mails kan identificeres

E-mailen beskriver et seriøst problem med din konto. For eksempel: din konto vil blive lukket hvis du ikke svarer.

Du er anmodet om at bekræfte din kontoinformation ved at klikke på linket fra mailen.

Alternativt er du lykønsket for at have vundet en præmie, og bliver bedt om at kontakte afsenderen for at modtage præmien. Hvis du tager sådan kontakt, bliver du bedt om at eftergive bestemte private/fortrolige detaljer om dig selv.

Linket ser ægte ud da det indeholder ”888”. Rigtige 888.dk hjemmesider er hosted af ”888.dk” domænet. Vi benytter aldrig hjemmesider som http://security888.dk.dk.

Der vil muligvis være tydelige grammatiske fejl og stavefejl. Disse fejl hjælper falske mails igennem et spam filter.

Hvordan du kan beskytte dig selv

Lad vær med at klikke på link i uopfordrede e-mails: Selvom du ikke indtaster de personlige oplysninger de spørger efter, kan det bare ved at klikke på linkene gøre din computer sårbar for baggrundsinstallationer af key logging software eller virus. 888.dk vil aldrig bede dig om at verificere din kontoinformation på denne måde.

Lad vær med at ”afmelde”: Følg aldrig instruktioner i en uopfordret e-mail som påstår at ”afmelde” dig fra en mail liste. Mange afsendere af falske e-mails bruger disse processer til at udarbejde en liste over aktive e-mail adresser.

Verificer afsenders e-mail adresse: hvis du bliver kontaktet af, eller er blevet bedt om at kontakte, en e-mail adresse som ikke er hosted af 888.dk domænet, så lad venligst være med at svare eller kontakte denne adresse. Al kommunikation og promoveringer fra 888.dk vil blive udført via 888.dk, ”888.dk” domænet.

Hold øje med din 888.dk konto: Gennemgå din spilhistorik side jævnligt. Hvis der er en transaktion som du ikke genkender eller du mistænker svindel, bedes du venligst kontakte os øjeblikkeligt.

Rapporter en falsk e-mail

Du bedes videresende alle mistænkelige e-mails til vores Support.

For at muliggøre at vi kan undersøge falske e-mails, så lad venligst være med at ændre eller genskrive emnefeltet. Så snart du har videresendt en e-mail til os, bør du slette den fra din indbakke. Vi samarbejder med myndighederne ved undersøgelse af sager om falske e-mails.

Hvis du er et offer

For det første, lad være med at gå i panik. Hvis du klikkede på en falsk e-mail og du indtastede dine 888.dk kontooplysninger, skal du kontakte os øjeblikkeligt. En support repræsentant vil samarbejde med dig indtil din situation er løst.