Privatlivspolitik for brugere

INTRODUKTION

Virksomheden (som defineret i den brugeraftale, som er gældende for dig) tilbyder online gambling-tjenester (samlet "tjenesterne"). Virksomheden er en del af 888-koncernen ("koncernen", "vi", "vores" eller "os"), som omfatter de enheder, der er angivet nedenfor i afsnittet "Koncernen".

Koncernen er dybt forpligtet, hvad angår beskyttelse af dens brugeres ("bruger(e)", "dig" eller "din(e)") privatlivsforventninger. Derfor har vi indført denne privatlivspolitik, som beskriver vores databeskyttelsespraksis, herunder hvordan vi indsamler, bruger, offentliggør og beskytter din personlige oplysninger, samt dine rettigheder i forbindelse med dine personlige oplysninger.

I denne privatlivspolitik kan du finde oplysninger om:

  • KONCERNEN
  • HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI?
  • BETINGELSER FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER
  • UMYNDIGE PERSONER
  • HVORDAN BRUGER VI DE INDSAMLEDE OPLYSNINGER?
  • MARKEDSFØRING
  • HVEM DELER VI OPLYSNINGER MED?
  • INTERNATIONAL OVERFØRSEL AF OPLYSNINGER
  • TREDJEPARTERS SPORINGSTEKNOLOGIER
  • TREDJEPARTSTJENESTER
  • OPBEVARING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER
  • DINE RETTIGHEDER
  • HVORDAN VI HOLDER DINE OPLYSNINGER SIKRE
  • ÆNDRINGER AF PRIVATLIVSPOLITIKKEN
  • HVORDAN DU KAN KONTAKTE OS

Vi opfordrer dig til at læse politikken om beskyttelse af personoplysninger omhyggeligt igennem og bruge den til at foretage informerede beslutninger.Ved at besøge koncernens websteder, mobilapps eller andre online egenskaber, eller ved at oprette en konto via vores tjenester, angiver du hermed, at du har læst og forstået denne politik om beskyttelse af personoplysninger.

Hvis du bruger serviceydelser til sportsvæddemål, vil brugen af dine personoplysninger også blive styret af Kambi's fortrolighedspolitik af vores serviceudbyder, Kambi. Kambi giver os en risikoplatform til sportsvæddemål og hjælper med vurderingen af indsatser placeret gennem 888. Kambi's fortrolighedspolitik er tilgængelig her.

KONCERNEN

Koncernen omfatter følgende virksomheder, som alle har en adresse på 601-701 Europort, Gibraltar:

  • Cassava Enterprises (Gibraltar) Limited;
  • 888 UK Limited;
  • Virtual Digital Services Limited;
  • 888 Ireland Limited;
  • 888 Spain PLC;
  • 888 Denmark Limited;
  • 888 Virtual Marketing Services Italia Limited og
  • 888 Romania Limited.

Koncernen har hovedsæde i Gibraltar og leverer tjenesterne via følgende applikationer og platforme (samlet "platformene"):

  • Internetwebsteder, herunder dette websted;
  • Applikationer og software, der kan downloades ("software") såsom oprindelige applikationer, som distribueres via mobilapp-butikker, samt pc- og Mac-software, der kan downloades til din computer;
  • Online applikationer, der ikke kan downloades (f.eks. flash-applikationer, HTML5-programmer osv.) og
  • Facebook-applikationer.

HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI?

Vi indsamler to typer oplysninger fra vores brugere:

  • Personlige oplysninger

    Den første type oplysninger, som vi indsamler, er oplysninger, der identificerer eller med rimelighed kan identificere en individuel rimelig indsats ("personlige oplysninger"). Personlige oplysninger, der indsamles, kan bestå af følgende:

    • Kontooplysninger: Når du åbner en konto og tilmelder dig for at bruge tjenesterne, bliver du bedt om at give os visse oplysninger om dig selv såsom:for- og efternavn, e-mailadresse, køn, fødselsdato, personlig numerisk kode, alder, fysisk adresse, ID-nummer, skattekode, telefonnummer og stilling.Vi kan endvidere indsamle visse oplysninger som påkrævet iht. forskellige spilleforordninger, samt myndighedskrav ifm. Kend din kunde ("KYC") og bekæmpelse af pengehvidvask ("AML") såsom din kilde til midler.
    • Statsudstedt ID: I visse tilfælde bliver du pålagt at tilvejebringe en kopi af et statsudstedt ID til identitetskontrolprocessen. Bemærk venligst, at disse oplysninger er påkrævet til visse funktioner i vores tjenester.
    • Spilleoplysninger: For at vi kan leverer tjenesterne, registrerer vi automatisk forskellige oplysninger forbundet med din konto og brug af vores tjenester, herunder oplysninger vedrørende dine transaktioner, indskud, saldoer, væddemål, hævninger, bonusser og gevinster. Vi indsamler også oplysninger om potentielle spilleproblemer eller ludomani, baseret på dine spillemønstre på tværs af vores tjenester, for at sikre et ansvarligt spillemiljø og som pålagt ved lov.
    • Økonomiske oplysninger: For at du kan nyde alle tjenesternes funktioner (f.eks. lægge indsatser, foretage køb, spille med i turneringer osv.) bliver der indsamlet betalingsoplysninger fra dig såsom din valuta, dit kreditkortnummer og dine bankkontooplysninger.
    • Frivillige oplysninger: Vi indsamler også oplysninger, som du frivilligt giver os, såsom oplysninger fra vores VIP kunder. Når du for eksempel svarer på kommunikation fra os, kommunikerer med os via mail eller deler yderligere oplysninger om dig selv gennem din brug af tjenesterne såsom i chatfunktionen og i spil. Dette omfatter oplysninger, som du er villig til at dele med os til det formål at forbedre og udvikle vores relation med dig, samt til at opretholde din stratifikation fra vores tjenester (for eksempel oplysninger om din civilstand og familie, dine hobbyer og interesser samt andre oplysninger, som du deler med os via undersøgelser).
    • Enhedsoplysninger: Vi indsamler specifikke typer forbindelsesoplysninger vedrørende din enhed, software eller hardware, der kan identificere dig, såsom:enhedens unikke identifikatorer (f.eks. UDID, IMEI og MAC-adresse), digitale fingeraftryk, IP-adresse og geoplaceringsdata.
    • Telefonopkald: Vi registrerer eller monitorerer telefonopkald til formål for kundesupport, undervisning og/eller sikkerhed.
    • Arrangementer: Under vores arrangementer foretager vi interviews, tager billeder og optager videoer, som kan omfatte deltagere, foredragsholdere, sponsorer eller udstillere.Hvor der tages billeder eller optages videoer, som omfatter dig som deltager, foredragsholder, sponsor eller udstiller, kan vi bruge disse billeder og videoer til kampagneformål.Vi kan også bruge dit interview til kampagneformål (såsom at citere dig).
    • Sociale netværk: Når du via din sociale netværkskonto (såsom din Facebook-konto) tilmelder dig til at bruge tjenesterne eller kæder din spillerkonto sammen med en sådan konto, får vi adgang til basisoplysninger fra din sociale netværkskonto såsom dit navn, fødselsdato, profilbillede og venneliste foruden oplysninger, som du gjorde offentligt tilgængelige på en sådan konto.
    • Når du bruger tjenesterne, kan du desuden "Invitere en ven" til at bruge tjenesterne via dit sociale netværk. Hvis personen accepterer din invitation, kan vi få fat i personlige oplysninger fra vedkommende såsom: navn, mailadresse, telefonnummer og fødselsdato. Vi bruger de personlige oplysninger til de formål, der er fremsat heri, og offentliggør kun sådanne oplysninger til tredjeparter som beskrevet i denne privatlivspolitik.
    • Oplysninger, som vi indsamler fra tredjeparter: Vi indsamler personlige oplysninger fra tredjepartsserviceudbydere såsom oplysninger om din kredithistorie fra kreditbureauer og andre økonomiske oplysninger, der er relevante for leveringen af tjenesterne, foruden oplysninger, som indsamles for at bekræfte din identitet og forhindre svigagtig eller ulovlig aktivitet.
  • Ikke-personlige oplysninger

    Den anden type oplysninger er uidentificerede og ikke-identificerende oplysninger vedrørende en bruger eller brugere, som kan blive gjort tilgængelige eller indsamles via brugerens brug af tjenesterne ("ikke-personlige oplysninger").

    Ikke-personlige oplysninger, som indsamles, består af tekniske oplysninger og aggregerede oplysninger om brug og kan bl.a. bestå af brugerens operativsystem, browsertype, skærmopløsning, browser- og tastatursprog, brugerens "clickstream" og aktiviteter på tjenesterne, den periode, hvor brugeren besøgte tjenesterne og tilknyttede tidsstempler osv.

    For at undgå tvivl skal alle ikke-personlige oplysninger, der er forbundet eller kædet sammen med personlige oplysninger, anses som personlige oplysninger, så længe en sådan forbindelse eller sammenknytning eksisterer.

    Typer ikke-personlige oplysninger, som vi indsamler fra eller om dig:

    • Login-historik og tekniske oplysninger: For at forbedre tjenesternes funktionalitet og for at give dig en bedre brugeroplevelse indsamler vi tekniske oplysninger indsendt af din enhed, herunder visse software- og hardwareoplysninger (f.eks. den type browser og det operativsystem, din enhed bruger, sprogpræference, adgangstid og domænenavnet på det websted, hvorfra du oprettede forbindelse til tjenesterne osv.).
    • Gameplay-oplysninger: Vi registrerer gameplay-oplysninger, bl.a. dine indskud, væddemål, bonusser, spilsessions varighed og dine højeste pointantal. Vi kan også dele og publicere sådanne oplysninger via vores platforme.
    • Enheds- og forbindelsesoplysninger: Hvis du downloader softwaren til din enhed, kan vi indsamle oplysninger fra den bestemte enhed, du bruger, til formål for sikkerhed samt påvisning og forhindring af svig. Vi kan for eksempel indsamle oplysninger vedrørende anden software, som kører samtidig med vores software, for at registrere, om du bruger software, der er associeret med svigagtig aktivitet (f.eks. robotter, malware osv.) eller kontrollere, om den forbindelse du bruger, er via et VPN eller proxy.
    • Analyseoplysninger: Vi indsamler oplysninger om din brug af tjenesterne såsom applikationers brug, logfiler, brugeraktivitet (f.eks. sider, du har kigget på, den tid, du brugte på bestemte sider, online browsing, klik, handlinger osv.), tidsstempler, beskeder osv. Disse oplysninger indsamles bl.a. til at foretage fejlfinding af fejl samt til undersøgelses- og analyseformål i forbindelse med din brug af tjenesterne.
    • Anonyme oplysninger: Vi kan anonymisere eller afidentificere de oplysninger, som er blevet indsamlet af tjenesterne eller via andre metoder, så oplysningerne alene ikke kan identificere dig personligt. Vores brug og offentliggørelse af sådanne aggregerede eller afidentificerede oplysninger er ikke underlagt nogen restriktioner i henhold til denne privatlivspolitik, og vi kan offentliggøre dem til andre uden begrænsning og til ethvert formål såsom reklame- eller markedsføringsformål.

BETINGELSER FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Der er flere grunde til, at vi behandler dine personoplysninger, og de har hver især foreskrevne relevante databeskyttelseslove.

  • Overholdelse af en kontrakt, overholdelse af en retlig forpligtelse
    Vi er nødt til at behandle dine personoplysninger, hvor det er nødvendigt for opfyldelsen af en kontrakt (såsom til brugeraftalen), eller for at vi kan overholde vores forskellige lovpligtige og/eller regulatoriske ansvar, inklusive, men ikke begrænset til overholdelse af betingelserne for vores spillelicenser og overholdelse af alle AML- og KYC-lovgivninger.
  • Legitime interesser
    Vi behandler også dine personoplysninger, hvor vi skønner, at en sådan behandling er i vores (eller en tredjeparts) legitime interesser, og altid forudsat at en sådan behandling ikke bringer dine interesser, rettigheder og friheder i fare. Eksempler på vores behandling iht. legitime interesser vil omfatte: (i) hvor vi offentliggør dine personoplysninger til ét eller flere af vores tilknyttede selskaber/datterselskaber efter en omstrukturering eller til interne administrative formål; (ii) registrering og opbevaring af oplysninger vedrørende personer med problemer ifm. ansvarligt spil; (iii) behandling til det formål at garantere netværks- og informationssikkerhed, herunder at forhindre uautoriseret adgang til vores elektroniske kommunikationsnetværk; (iv) beskyttelse af vores tjenesters integritet ved at bekæmpe, rapportere og dele oplysninger vedrørende mistænkelige indsatsmønstre eller svigagtige aktiviteter; (v) overholdelse af myndigheds- og lovkrav; (vi) udarbejdelse af en tilpasset belønningsordning for spillere og (vii) deling af personoplysninger med vores rådgivere og udbydere af professionelle ydelser (såsom revisorer) for at garantere vores overholdelse af myndighedskrav og industriens bedste praksis.
  • Samtykke
    Vores behandling af dine personoplysninger vil hovedsageligt være nødvendigt for os, så vi kan levere tjenesterne til dig. I visse tilfælde kan vi dog bede om dit samtykke til at behandle personoplysninger. I disse tilfælde bliver dine personoplysninger behandlet i overensstemmelse med sådant samtykke, og du vil kunne trække dette samtykke skriftligt tilbage når som helst.
  • Specialkategorier af persondata
    Vores behandling af dine personoplysninger kan også involvere specialkategorier af persondata såsom din racemæssige eller etniske oprindelse (som defineret under Artikel 9 i databeskyttelsesforordningen (GDPR)). Vi behandler udelukkende sådanne oplysninger, samt offentliggør dem til kompetente myndigheder (såsom lovgivende myndigheder eller retshåndhævende instanser), hvor det er nødvendigt til følgende formål (i den udstrækning, som gældende lov tillader): (i) forebyggelse eller detektering af en retsstridig handling, (ii) forebyggelse af uhæderlighed, pligtforsømmelse eller anden alvorlig strafbar handling, forudsat at indhentning af dit samtykke kan bringe disse formål i fare. Vi kan endvidere behandle og offentliggøre sådanne oplysninger, hvor det er nødvendigt til det formål at beskytte dine (eller andres) økonomiske velfærd (såsom registrering og opbevaring af oplysninger vedrørende personer med problemer ifm. ansvarligt spil).

UMYNDIGE PERSONER

Tjenesterne er ikke designet eller henvendt til personer under 18 år, hvad angår brugen af tjenesterne ("juridisk myndig”). Hvis du ikke er juridisk myndig, bør du hverken downloade eller bruge tjenesterne eller give os nogen personoplysninger.

Vi forbeholder os retten til at undersøge og verificere alle personoplysninger, som vi har indhentet fra dig.I det tilfælde at vi får kendskab til, at en bruger, som ikke er juridisk myndig, har delt nogen oplysninger, kan vi bortskaffe sådanne oplysninger, medmindre de er nødvendige til at overholde en retlig eller lovfastsat forpligtelse, som vi er bundet af.Hvis du har nogen grund til at mene, at en umyndig person har delt nogen oplysninger med os, bedes du kontakte os (vores kontaktoplysninger er at finde i afsnittet "HVORDAN KONTAKTER DU OS?").

HVORDAN BRUGER VI DE INDSAMLEDE OPLYSNINGER?

Vi bruger dine personlige oplysninger til de formål, der er anført nedenfor:

  • Til at oprette, administrere og opdatere din konto;
  • Til at levere og drive tjenesterne (såsom til behandling af væddemål og betaling);
  • Til at kommunikere med dig og holde dig informeret om vores seneste opdateringer af vores tjenester og specielle tilbud;
  • For at fastslå din VIP status;
  • Til at markedsføre vores tjenester (se mere i "Markedsføring" nedenfor), samt til at give dig reklamer, herunder adfærdsannoncering;
  • Til analyse-, statistik- og undersøgelsesformål for at forbedre og tilpasse tjenesterne til dine behov og interesser (såsom at udarbejde aggregerede rapporter vedrørende brugen af visse funktioner i vores tjenester);
  • Til formål for kunderelationer og til at støtte og foretage fejlfinding af tjenesterne og til at svare på dine henvendelser;
  • Til at gøre os i stand til at udvikle, tilpasse og forbedre tjenesterne yderligere baseret på brugeres fælles præferencer og brug;
  • Til at give dig et ansvarligt spillemiljø;
  • Til at kommunikere med dig og til at behandle alle dine anmodninger om at udøve dine brugerrettigheder;
  • Til at identificere og godkende din adgang til visse funktioner i tjenesterne;
  • Til at påvise og forhindre svigagtig og ulovlig aktivitet eller nogen anden type aktivitet, der kan sætte tjenesternes integritet på spil eller påvirke dem negativt bl.a. ved at identificere risici forbundet med din aktivitet på vores tjenester;
  • Til at undersøge overtrædelser af vores politikker og brugeraftale samt håndhæve vores politikker og brugeraftalen;
  • Til at undersøge og løse tvister i forbindelse med din brug af tjenesterne.
  • For at hjælpe os med at opfylde vores forskriftsmæssige forpligtelser eller som pålagt ved lov eller forordning (såsom spilleforordninger, KYC- og AML-myndighedskrav), herunder til det formål at fastslå din kilde til midler eller din indkomstkilde, eller som pålagt af andre offentlige myndigheder, eller for at overholde en stævning eller lignende retslig procedure eller reagere på en statsanmodning, og
  • Vi bruger desuden dine personoplysninger efter dit specifikke og informerede samtykke, såsom til visse markedsførings- og kampagneaktiviteter.

Hvor du ikke har givet dit samtykke (eller har trukket dit samtykke tilbage) til vores behandling af dine personlige oplysninger, kan vi fortsætte med at behandle dine personlige oplysninger, (a) hvor behandling er påkrævet til opfyldelse af kontrakten (dvs. brugeraftalen) mellem dig og os, og/eller (b) hvor behandling er nødvendig for at efterkomme en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt; (c) hvor behandling er nødvendig til formål for en legitim interesse for koncernen (herunder til markedsføring).

MARKEDSFØRING

Koncernen vil bruge dine personlige oplysninger såsom dit navn, din privatadresse, din mailadresse, dit telefonnummer osv., enten selv eller gennem vores tredjepartskontrahenter til det formål at give dig reklamemateriale vedrørende tjenesterne såvel som produkter, tjenester, websteder og applikationer, der relaterer til: (i) andre virksomheder inden for koncernen eller (ii) koncernens forretningspartnere og associerede selskaber (samlet: "Associerede markedsføringsselskaber"), som vi mener, du kan være interesseret i.

Vi kan også dele og offentliggøre personlige oplysninger med vores associerede markedsføringsselskaber til det formål at give dig forskellige markedsføringstilbud, som vi, eller vores associerede markedsføringsselskaber, mener kan være relevante for dig. Vores associerede markedsføringsselskaber kan bruge disse personlige oplysninger til forskellige markedsføringsteknikker såsom direkte mail, post, sms og telefonmarkedsføring.

Vi bruger dine personoplysninger til det formål at give dig kampagnemateriale udelukkende, hvor vi har en legitim interesse heri, eller hvor vi har opnået dit bekræftende samtykke.

Du kan til enhver tid afslå at modtage yderligere markedsføringstilbud fra os eller fra associerede markedsføringsselskaber ved enten:at følge de retningslinjer, som er at finde i markedsføringskommunikationen (såsom at vælge frameldelseslinket i kampagnemails), via siden "Min konto" på webstedet eller ved at kontakte support (vores kontaktoplysninger er at finde i afsnittet "HVORDAN KONTAKTER DU OS?").Bemærk venligst, at selvom du framelder dig vores markedsføringsadresseliste, kan vi fortsat sende dig tjenesterelaterede opdateringer og meddelelser.

Bemærk venligst: Du kan styre leveringen af visse reklame- eller sociale kampagner via de indstillinger, der tilbydes af de pågældende tredjepartsplatforme (f.eks. Facebook).

Ydermere hvis du downloader nogen af vores mobilapps til din enhed fra Apple AppStore eller Google Play, er den eneste måde at forhindre modtagelse af meddelelse at ændre indstillingerne på selve enheden.

MÅLRETTET ANNONCERING

Vi bruger tredjeparters annonceringsteknologi til at vise reklamer, når du besøger platformen og bruger tjenesterne. Du kan framelde dig mange tredjeparters reklamenetværk, herunder dem, der drives af medlemmer af Network Advertising Initiative ("NAI") og Digital Advertising Alliance ("DAA").

For yderligere oplysninger vedrørende denne praksis fulgt af NAI-medlemmers og DAA-medlemmers samt dine valg i forbindelse med brugen af disse oplysninger fra disse virksomheders side, herunder hvordan du framelder dig tredjeparters reklamenetværk, der drives af NAI- og DAA-medlemmer, kan du besøge deres respektive websteder: http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp og http://www.aboutads.info/choices.

HVEM DELER VI OPLYSNINGER MED?

Vi hverken udlejer, sælger eller deler dine personlige oplysninger med tredjeparter ("modtagere") med undtagelse af hvad der er beskrevet i denne privatlivspolitik. De personlige oplysninger bliver kun offentliggjort for modtagere i den udstrækning, der er nødvendig til det specifikke formål, som stipuleret i denne privatlivspolitik.

Vi deler personlige oplysninger med følgende modtagere:

  • En udbyder af en erstatningstjeneste, som vi arbejder med for at drive platformene;
  • Virksomheder inden for koncernen og andre associerede selskaber;
  • Spiludbydere;
  • Underkontrahenter og tredjepartsserviceudbydere, samt deres underkontrahenter, som for eksempel omfatter (men ikke er begrænset til) virksomheder, der tilbyder databehandling i skyen, associerede markedsføringsselskaber, tjenester til identitetskontrol og forhindring af svig, samt andre datakontroller;
  • Kreditrapporteringsbureauer og kreditreferencebureauer, herunder til at foretage navne-, adresse- og alderskontrol.Disse modtagere omfatter Call Credit – find ud af mere om Call Credit databeskyttelsespraksis her:https://www.callcredit.co.uk/legal-information/bureau-privacy-notice;
  • Betalingsserviceudbydere, betalingsbehandlere og banker;
  • Enhver tredjepart, der leverer tjenester forbundet med driften eller promoveringen af den relevante koncerns mærker;
  • Enhver tredjepart, som giver dig en materiel præmie;
  • Enhver tredjepart, som organiserer offline arrangementer eller turneringer på vegne af eller sammen med en virksomhed inden for koncernen.
  • Hoteller og flyselskaber (såsom i sammenhængen med offline arrangementer og salgskampagner);
  • Revisorer, kontrahenter eller juridiske/finans-/andre rådgivere til en af koncernens forretningsprocesser;
  • Alle tredjeparter, som undersøger, opdager eller forhindrer svigagtig eller ulovlig aktivitet eller gør os i stand til at håndhæve vores politikker, herunder for at fastslå din indkomstkilde eller din kilde til midler (f.eks. offentlige myndigheder, retshåndhævende instanser og andre efterforskningsinstanser);
  • Ludomaniorganisationer;
  • Licensmyndigheder, stats- og tilsynsorganer i overensstemmelse med gældende love og bestemmelser, samt
  • Potentielle købere, efterfølgere eller investorer i en af virksomhederne inden for koncernen, eller i tilfælde af en selskabstransaktion (f.eks. salg af en væsentlig del af vores forretning, sammenlægning, reorganisation, konkurs, konsolidering eller aktivsalg af et aktiv eller en overførsel i driften deraf) i forbindelse med en virksomhed inden for koncernen (i et sådant tilfælde vil den erhvervende virksomhed eller den virksomhed, til hvem overdragelsen sker, overtage rettighederne og forpligtelserne som beskrevet i denne privatlivspolitik).

Foruden de formål, der er anført i denne privatlivspolitik, deler vi personlige oplysninger med de modtagere til følgende formål:

  • Opbevaring af sådanne oplysninger på vores vegne, for eksempel gennem udbydere af databehandlingstjenester i skyen;
  • Behandling af sådanne oplysninger til at hjælpe os med vores forretningsaktiviteter (f.eks. for at behandle betalinger og dine indskud; godkende din adgang; revidere vores forretningsaktiviteter; påvise og forhindre svigagtig eller ulovlig aktivitet osv.);
  • Udførelse af undersøgelser, teknisk diagnosticering eller analyse;
  • Kommunikation af målrettet annoncering såvel som salgsfremmende og informativt materiale, i overensstemmelse med vores markedsføringspolitik (se ovenfor, i afsnittet "Markedsføring"), og
  • Hver gang vi i god tro mener, at offentliggørelse er nødvendig til at beskytte vores rettigheder eller retskrav, håndhæve vores politikker (herunder vores brugeraftale og privatlivspolitik), beskytte din sikkerhed eller andres sikkerhed, samt undersøge eller forhindre svig, af sikkerhedsmæssige grunde eller til at hjælpe os med noget andet tilknyttet teknisk problem.

INTERNATIONAL OVERFØRSEL AF OPLYSNINGER

Da vi arbejder på globalt plan, kan det for tilvejebringelsen af tjenester og i den udstrækning, som er nødvendig til det specifikke formål, som stipuleret i denne politik om beskyttelse af personoplysninger, blive nødvendigt at overføre dine personoplysninger til lande uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.Disse landes databeskyttelse og andre love er eventuelt ikke så omfattende som dem inden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Vi gør vores bedste indsats på at sikre, at dine personoplysninger er beskyttet i overensstemmelse med vores politik om beskyttelse af personoplysninger, via kontraktlige metoder (såsom vha. de standard kontraktbestemmelser, der er godkendt af Europa-Kommissionen, for dataoverførsel, som tilgængelige her ) eller andre muligheder (f.eks. sikre, at beslutninger fra Europa-Kommissionen, der har afgjort, at sådenne jurisdiktioner tilbyder et tilstrækkeligt niveau af beskyttelse, som tillgængelig her).

For yderligere oplysninger om overførslen af dine persondata uden for EØS bedes du kontakte os (vores kontaktoplysninger er at finde i afsnittet "HVORDAN KONTAKTER DU OS?").

TREDJEPARTERS SPORINGSTEKNOLOGIER

Når du besøger eller tilgår vores tjenester (for eksempel når du besøger vores websteder), bruger vi (og autoriserer tredjeparter til at bruge) webbeacons, cookies, pixels, scripts, tags og andre teknologier ("sporingsteknologier").

Sporingsteknologierne lader os automatisk indsamle oplysninger om dig og din online adfærd, samt din enhed, (for eksempel din computer eller mobilenhed), til forskellige formål såsom for at forbedre din navigation på vores tjenester, forbedre vores tjenesters præstation og tilpasse din oplevelse på vores tjenester. Vi bruger også disse oplysninger til at indsamle statistikker vedrørende brugen af vores tjenester, foretage analyse, levere indhold, der er skræddersyet til dine interesser, og administrere tjenester til vores brugere, annoncører, udgivere, kunder og partnere.

Vi tillader også tredjeparter at indsamle oplysninger om dig via sporingsteknologier. Besøg vores cookie-politik for at finde ud af mere.

TREDJEPARTSTJENESTER

Under brug af tjenesterne kan du støde på links til tredjepartswebsteder, -tjenester eller -applikationer. Husk på, at denne privatlivspolitik ikke gælder for nogen tredjepartswebsteder, -tjenester eller -applikationer, selvom de er tilgængelige, kan downloades eller på anden måde distribueres gennem tjenesterne.

Vær opmærksom på, at sådanne tredjepartswebsteder, -tjenester eller -applikationer er uafhængige af koncernen. Vi påtager os overhovedet intet ansvar eller erstatningsansvar i forbindelse med privatlivsanliggender eller nogen andre retslige anliggender, hvad angår sådanne tredjepartswebsteder og/eller -tjenester. Vi opfordrer dig til at læse sådanne tredjepartswebsteder og/eller -tjenesters privatlivspolitikker og brugsvilkår, da deres vilkår, ikke vores, vil være gældende for dine interaktioner med sådanne tredjeparter.

Du bør altid læse deres privatlivspraksis nøje igennem, inden du udleverer personlige oplysninger til sådanne tredjeparter.

Du er indforstået med og påtager dig frivilligt ansvaret for alle risici forbundet med brugen af alle tredjepartswebsteder, -tjenester eller -applikationer. Du accepterer, at vi ikke vil have noget erstatningsansvar overhovedet, hvad angår sådanne tredjepartswebsteder og din brug heraf.

OPBEVARING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Hvis du har tilmeldt dig med en konto via vores tjenester, opbevarer koncernen dine personoplysninger i den periode, hvor din konto er aktiv.Desuden opbevarer koncernen dine personoplysninger i yderligere perioder, som er strengt nødvendige til at gøre koncernen i stand til at efterkomme sine retlige forpligtelser iht. gældende love eller forordninger såsom de gældende spilleforordninger, KYC- og AML-forordninger, samt til at efterkomme koncernens kontraktmæssige forpligtelser.

Koncernen kan endvidere opbevare dine personoplysninger i længere perioder, forudsat at opbevaring af sådanne oplysninger er strengt nødvendigt for koncernens legitime interesser, såsom forebyggelse af svig og journalføring, årsager ifm. ansvarligt spil, løsning eller udøvelse af krav ifm. potentielle strider, og hvor koncernen vejledes hertil af den relevante tilsynsmyndighed.

DINE RETTIGHEDER

Du kan kontakte os når som helst via mail (vores kontaktoplysninger er at finde i afsnittet "HVORDAN KONTAKTER DU OS?") og anmode om:

  1. At tilgå eller slette alle personlige oplysninger vedrørende dig;
  2. At ændre eller opdatere alle personlige oplysninger vedrørende dig (hvis du for eksempel mener, at dine personlige oplysninger er forkerte, kan du bede om at få dem rettet eller slettet). Bemærk venligst, at du også kan anmode os om at rette fejl vedrørende dine personlige oplysninger (med undtagelse af tilfælde hvor det påkræves, at oplysningerne gemmes i deres originale format i henhold til gældende love og bestemmelser);
  3. At vi begrænser eller standser enhver yderligere brug af dine personlige oplysninger;
  4. At vi fremsætter de personlige oplysninger, som du frivilligt gav os, i et maskinlæsbart format.
  5. For at komme med indsigelser til behandlingen af dine personoplysninger (såsom til markedsføringsformål):
  6. For at trække dit samtykke til vores behandlingsaktiviteter tilbage (forudsat at sådanne behandlingsaktiviteter er afhængige af dit samtykke, og ikke på et andet retsgrundlag);
  7. For ikke at være underlagt en beslutning, der udelukkende er baseret på automatisk behandling, herunder profilering, som skaber retsvirkninger vedrørende dig eller på tilsvarende vis påvirker dig i betydelig grad, med undtagelse af hvor sådan behandling er nødvendig for fuldbyrdelsen af kontrakten mellem dig og os, eller den er baseret på dit udtrykkelige samtykke, som fremsat herunder.

Bemærk venligst, at disse rettigheder ikke er absolutte, og anmodninger er underlagt alle gældende lovgivningsmæssige krav, herunder gambling-bestemmelser samt andre retslige og etiske forpligtelser i forbindelse med indberetning eller dokumentopbevaring. Vi kan også rette, komplettere eller fjerne ufuldstændige eller unøjagtige oplysninger, når som helst og efter vores skøn i overensstemmelse med vores interne politikker.

HVORDAN VI HOLDER DINE OPLYSNINGER SIKRE

Vi er meget forsigtige med at implementere og opretholde tjenesternes og dine oplysningers sikkerhed. Vi har indført passende fysiske og teknologiske sikkerhedsforanstaltninger til at hjælpe med at forhindre uautoriseret adgang, til at opretholde datasikkerhed og til at bruge de oplysninger, vi indsamler online, på korrekt vis. Disse sikkerhedsforanstaltninger varierer baseret på følsomheden af de oplysninger, vi indsamler og opbevarer.

Vi anvender branchens standardprocedurer og -kontroller til at sikre sikkerheden for vores brugeres oplysninger såsom:

  • Sikker netværkstopologi, som omfatter forhindring af indtrængning og Firewall-systemer;
  • Krypteret kommunikation;
  • Godkendelse og adgangskontrol;
  • Eksterne og interne revisionsprøver osv.

Selvom vi tager rimelige skridt til at beskytte oplysninger, kan vi ikke holdes ansvarlige for de personers handlinger, som får uautoriseret adgang til eller misbruger tjenesterne, og vi fremsætter ingen garanti, udtrykkelig, underforstået eller på anden vis, at vi vil forhindre sådan adgang.

ÆNDRINGER AF PRIVATLIVSPOLITIKKEN

Vi forbeholder os retten til at ændre denne politik om beskyttelse af personoplysninger når som helst, så du bør ofte vende tilbage til denne side.Vi meddeler væsentlige ændringer af denne politik om beskyttelse af personoplysninger i tjenesterne, og/eller vi sender dig en mail vedrørende sådanne ændringer til den relevante mailadresse, som du har givet os.Sådanne væsentlige ændringer træder i kraft fjorten (14) dage efter, en sådan meddelelse blev fremsat ved hjælp af en af ovennævnte metoder.Ellers træder alle andre ændringer af denne politik om beskyttelse af personoplysninger pr. den fremsatte dato for "Sidste revision", og din fortsatte brug af tjenesterne efter datoen for sidste revision udgør accept af og indvilligelse i at være bundet af disse ændringer.

HVORDAN KONTAKTER DU OS?

Hvis du har generelle spørgsmål vedrørende tjenesterne eller de oplysninger, som vi indsamler om os, og hvordan vi bruger dem, bedes du kontakte os via en af virksomhederne, der er beskrevet nedenfor, som forklaret nedenfor:

For følgende jurisdiktioner: Navn på den dataansvarlige i koncernenheden Kontaktoplysninger
Hvis du spiller eller tilmelder dig en konto i Storbritannien 888 UK Limited Att.: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
support@888.com
Hvis du bruger et af vores væddemålsprodukter, mens du er i Irland 888 Ireland Limited Att.: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
support@888.com
Spanien 888 Spain PLC Att.: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
Soporte@888.es
Danmark 888 Denmark Limited Att.: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
Kontakt@888.dk
Italien 888 Virtual Marketing Services Italia Limited

Bemærk venligst, at denne enhed er licenseret af det italienske told- og monopolbureau ("Agenzia delle Dogane e dei Monopoli" eller "ADM") til at levere tjenesterne til brugere i Italien, og den har registrerede kontorer i Gibraltar, 57/63 Line Wall Road.
ADM er en autonom dataansvarlig til offentlige kontrolaktiviteter og institutionelle formål.
Der henvises til ADM Ufficio Gioco a Distanza via della Luce 34 a/bis -00153 Roma for yderligere oplysninger om, hvordan ADM behandler dine personoplysninger.
Att.: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
Supporto@888.it
Rumænien 888 Romania Limited Att.: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
Suport@888.ro
Hvis du spiller i en af medlemsstaterne i det Europæiske Indre Marked (med undtagelse af der, hvor en lokal licens er gældende, såsom i Storbritannien, eller hvis andet er angivet i dette afsnit) Virtual Digital Services Limited Att.: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
support@888.com
Alle andre jurisdiktioner Cassava Enterprises (Gibraltar) Limited Att.: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
support@888.com

Vi vil gøre os alle bestræbelser på at svare inden for en rimelig tidsramme.Du må endelig kontakte os når som helst. Hvis du er utilfreds med vores svar, kan du indgive en klage til den relevante tilsynsmyndighed for databeskyttelse.


Sidst opdateret den 2018-10-07 10:55:05 (GMT)