INGEN SPYWARE

Ingen kompromisser

888.dk ved, at det er vigtigt at have ro i sindet, og tillader derfor ikke, at de berygtede internetplager forstyrrer din spilleoplevelse.

Ingen adware

Adware er en software, som automatisk viser uønskede og indgribende reklamer, som regel i form af pop up-vinduer uden varsel. Det kan være meget svært, hvis ikke umuligt, at modvirke den adware, som er skyld i problemet.

888.dk tillader ikke, at denne form for påtrængende reklamering forstyrrer din spilleoplevelse.

Ingen spyware

Spyware er en software, som automatisk installeres af sig selv på din computer, som regel uden at du ved det, og som i det skjulte indsamler og overfører data om dine computervaner. Nogle af de mest farlige spyware kan endda overføre oplysninger om brugernavne og kodeord til tredjeparter med henblik på identitetstyveri og svindel.

888.dk er ikke blot fri for spyware, men vi opbevarer også alle dine personlige oplysninger så sikkert som muligt ved brug af krypteringsteknologi.

Ingen malware

Malware er en ondsindet software designet til at infiltrere eller skade din computers styresystem eller andre programmer. Computervira, orme eller trojanske heste er alle forskellige former for malware. Malware gemmer sig inden i anden software og loader i baggrunden, så du ikke opdager dem, før det er for sent.

888.dk tager forholdsregler for at sikre, at vores software til enhver tid forbliver sikkert og forsvarligt at downloade og spille.

Ansvarlig gambling

Som global anfører af online spilunderholdning er 888.dk engageret i at føre en proaktiv politik om forretningsmæssigt og socialt ansvar, der afspejler de professionelle og etiske krav, vi stiller til os selv.