FAIR PLAY

En af online gaming-forretningers hovedinteresser er at garantere fair spil. 888 Denmark Limited (”Selskabet”, ”os”, ”vores”, ”vi”) forstår vigtigheden i at forklare, hvordan dette rent faktisk kan opnås:

Med undtagelse af sportsvæddemål og live-spil, som udsendes i real time med live dealere via webcam, er dealeren på hjemmesiden en computer. For at sikre integriteten i vores spil anvendes der altid en pålidelig tilfældighedsgenerator (”RNG”) til at afgøre udfaldene i vores spil. Hvorvidt det drejer sig om et kast af terninger, kortene i en hånd eller et hjul, der drejes, anvendes RNG altid til at sikre, at alle relevante standarder overholdes. Systemet er grundigt testet ved at køre millioner af runder og undersøge resultaterne. Systemet bliver systematisk testet af Selskabet.

Selskabet tilbyder en række forskellige spil, herunder spil, som er udviklet af tredjepartsselskaber, hvilket gør, at vi kan tilbyde vores medlemmer en bredere vifte af spiloplevelser. Udbudte spil, som ikke er udviklet in-house, er underlagt en række yderligere procedurer for at sikre, at de overholder vores egne krav. Vores spiludbydere anvender desuden deres egen separate in-house kontrolprocesser, herunder kontrol af RNG.

Vi tilbyder desuden vores medlemmer en brugervenlig logbog til deres spilleresultater via din enhed, når tilgængelig, og via kundeservice. Disse oplysninger kan tilgås når som helst og omfatter beløb, der er indgået væddemål for, spilresultater samt en fortegnelse af depositummer og udtræk.

Selskabet har engageret internationalt anerkendte og fremtrædende uafhængige revisorer til at gennemgå den procentvise kasinoudbetaling. Denne gennemgang foretages jævnligt og omfatter udbetalingsprocenten på hvert spil samt den samlede udbetalingsprocent.