Kilde til Midler

Hvorfor skal jeg fremsende oplysninger om kilden til de midler, jeg bruger til at spille for? Er det en ægte anmodning?

Først og fremmest kan vi bekræfte, at dette er en ægte anmodning.

Fra tid til anden kan det være nødvendigt at indhente oplysninger fra dig, der kan betragtes som "personlige". Det gøres for at overholde alle spilregulativerne, og vi garanterer, at vi ikke deler disse oplysninger med uautoriseret tredjepart.

Hvorfor skal jeg bevise, hvor mine penge kommer fra?

Vi forstår fuldt ud, at dette kan være første gang, du er blevet kontaktet for at sende personlige oplysninger til en spilvirksomhed, men det er et klart licenskrav.

Vi tager ansvarligt spil meget seriøst, og sigter mod at beskytte vores spillere så godt som muligt. Derfor er vi, som en spiloperatør, der er licenseret og reguleret til handel i Danmark, forpligtet til at vide, at kilden til de midler, du bruger til at spille for hos os, er legitim

Der vil være tidspunkter, hvor visse økonomiske grænser og tærskler er nået, og det kan være nødvendigt for os at bede vores medlemmer om at fremlægge bevis til bekræftigelse af den eller de kilder til midler, de har spillet med. Disse oplysninger vil kun blive brugt som en intern reference for at sikre, at vores kunder spiller ansvarligt og i overensstemmelse med deres tilgængelige midler. Ingen uautoriseret tredjepart vil nogensinde modtage disse oplysninger.

888 er ikke alene om at søge denne type oplysninger fra deres kunder, og det er yderst sandsynligt, at du også vil blive kontaktet af andre spiloperatører, der også vil anmode om disse oplysninger, når dit forbrug/dine spil når visse niveauer.

Hvis jeg ikke indsender bevis for kilden til mine midler, hvad vil der så ske?

Hvis vi ikke modtager de relevante oplysninger fra dig, er vi desværre forpligtet til at lægge økonomiske restriktioner på din konto. Hvis du på et senere tidspunkt vælger at sende de relevante oplysninger, vil vi med glæde løfte alle restriktionerne.

Hvordan vil oplysningerne blive brugt?

Alle de oplysninger, som vi modtager, vil blive behandlet som meget fortrolige. De vil kun blive brugt til at bekræfte, at de penge, du bruger/spiller for, kommer fra en legitim kilde.

Vi har et professionelt og dedikeret team, der gennemgår og vurderer alle modtagne oplysninger for at sikre, at din dokumentation opfylder de krav, der gør det muligt for dig at fortsætte med at nyde spillene på vores websteder.

Vi forstår fuldt ud, at nogle af vores kunder har komplekse økonomiske forhold, der kan gøre denne anmodning mere udfordrende at samarbejde med. Du skal dog forstå, at vi altid skal overholde alle Spillemyndighedens licenskrav.

Det skal vi modtage fra dig:

Vi skal bruge bevis for at identificere og understøtte kilden og værdien af de midler, du bruger til at satse/spille med. Eksempler på mulige kilder kan være:

 • Et link til et websted, der viser dig som medarbejder/arbejdsgiver/leder- eller ejerskabskapacitet
 • En kopi af din lønseddel
 • Salg af aktier
 • Salg af ejendom eller ejendomme
 • Arv (en kopi af brev fra eksekutorerne, der udviser, hvor meget du har arvet som modtager og en kopi af din bankkontoopgørelse, der viser, at pengene er modtaget fra eksekutorens konto)
 • Udbytte fra et selskab (en kopi af dit udbyttecertifikat og en kopi af din bankkontoopgørelse, der viser, at pengene er modtaget fra virksomheden)
 • Andet (kompensationsgevinst/spilgevinster/lotteri/kontoudskrift osv)

Hvordan sender jeg mine dokumenter?

Husk at påføre brugernavn og/eller kontonummer på alle de dokumenter, du sender til os.

 1. Den nemmeste måde at sende dine dokumenter er direkte via kassen. Du kan uploade dokumenter via kassen ved at gå til fanen på venstre side med navnet "Flere" og klikke på "ID-verifikation"
 2. Alternativt kan du sende det via e-mail, men vi anbefaler på det kraftigste at sende det direkte via kassen i softwaren. Tag et foto af dokumentet med din telefon, åbn din e-mailkonto, opret en nye e-mail og vedhæft fotoet.
  Skriv: Operationer@888.dk i "Til" på adresselinjen øverst på din e-mail, og tryk på "Send"
Indbetalingsmetoder

Vi har samarbejder med alle de førende betalingsservices.

Sikkert. Bedre. Sammen.

Sæt grænser og spil ansvarligt

18+
888responsible

Copyright 2024. 888 Denmark Limited, et datterselskab, som ejes af 888 Holdings PLC.
888 Denmark Limited er et selskab med hjemsted på Malta; Kontorets adresse: Level 7, Tagliaferro Business Centre, 14, High Street, Sliema SLM 1549, Malta; Kontakt brugersupporten via e-mail: Kontakt@888.dk.
888 Denmark Limited har tilladelse fra Spillemyndigheden til at udbyde og levere spil i Danmark.