Oplev fordelene som medlem af VIP Club 888

Velkommen til VIP Club og det højeste niveau i belønninger og service for VIP-spillere hos 888.dk. Dørene er nu åbne for eksklusive kampagner og events. Som VIP-medlem har du en masse attraktive fordele, blandt andet skræddersyede VIP-tilbud, invitationer til særlige events og din personlige VIP-assistent. Altsammen for at give dig den bedste oplevelse, når du spiller på casino, spiller poker eller spiller på sport.

VIP-KAMPAGNER

Du fortjener det bedste som VIP Club-medlem. Vi præsenterer løbende eksklusive kampagner med præmier, der er særligt målrettet til dig. Har du lyst til at vide mere? Du er hermed inviteret til at lære det hele at kende!

VIP-FORDELE

VIP Club-medlemmer får særbehandling og adgang til eksklusive tilbud. Find ud af hvilke fordele, du nyder godt af, når du opnår VIP-niveau inden for hvilket som helst af vores produkter:

VIP-TEAM

Din personlige assistent og resten af vores VIP-team står til rådighed, og ser frem til at hjælpe, hvis du får brug for det. Mød os her:

KONTAKT

Vi er her for at hjælpe

Vores kvalificerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer, der opstår, når du som VIP-spiller bruger vores produkter.
Indbetalingsmetoder

Vi har samarbejder med alle de førende betalingsservices.

Sikkert. Bedre. Sammen.

Sæt grænser og spil ansvarligt

18+
888responsible

Copyright 2020 888Denmark Limited, et datterselskab, som ejes af 888 Holdings PLC.
888 Denmark Limited er et selskab med hjemsted på Malta; Kontorets adresse: Level G, Quantum House, 75, Abate Rigord Street, Ta 'Xbiex XBX 1120, Malta; Kontakt brugersupporten via e-mail: Kontakt@888.dk.
888 Denmark Limited har tilladelse fra Spillemyndigheden til at udbyde og levere spil i Danmark.